Win-win-win situation

Nu og da passer jeg mine veninders børn. Jeg har ikke fået mine egne børn –endnu- men jeg tænker også, at jeg får lidt god øvelse, når jeg passer veninders børn. Så på den måde er en win-win situation: Jeg får lov til at hygge mig med mine veninders børn, jeg får øvelse i at passe børn, og mine veninder får sig en tiltrængt friaften eller dag. Man kan faktisk sige, at det så er en win-win-win situation. Jeg er efterhånden ved at være så rutineret en ”legetante”, at jeg er begyndt at købe lejetøj til ungerne, så jeg altid har noget liggende vi kan lege med. Jeg synes det var så besværligt for deres mødre, at de skulle pakke alt muligt, og besværligt for mig selv at pakke det, når ungerne skulle hjem igen. Og hvis jeg skal være hélt ærlig, så synes jeg faktisk også at det er ret hyggeligt at købe legetøj. Jeg ved ikke rigtig hvorfor. Måske forestiller jeg mig lidt, hvad jeg selv ville synes var sjovt at lege med, hvis jeg selv var barn. Mit sidste nye indkøb er en super sød børnelænestol, så de kan have deres helt egen stol at sidde og slappe af i, når vi ser film og tv. God idé, ikke?

Categories: Børn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>