Vælg den rigtige badmintonketcher

Man vil som badmintonspiller altid vælge den rigtige badmintonketcher, til det spil man nu engang spiller. Der vil dog altid være nogle forskellige ting som man skal tage højde for når man vælger en ny badmintonketcher. En badmintonketcher er jo nu engang, en badmintonspillers vigtigste redskab. Ingen badmintonketcher, ingen spil.

Det er rigtig vigtigt at vægtfordelingen af en badmintonketcher er rigtig, og derved passer til din spillestil. Hvis du gerne vil slå hårdt fra bagbanen, så kan vægtfordelingen spille en stor rolle. Du er måske ikke den stærkeste spiller, og ofte er dette en god ide for pigerne, da de ofte ikke slå nær så hårdt som drengene.

Det næste som også er rigtig vigtigt når du skal vælge en ny badmintonketcher er, at din ketcher også skal kunne have rigtig god fleksibilitet. Hvis det ikke kan flexe så kan skaftet faktisk hurtigt knække midt over, hvis man slår hårdt nok. I de nye ketcher er dette dog ikke tilfældet længere, men det er stadig vigtigt, og der findes også forskellige typer af flexing.

Din badmintonketcher skal gerne fungere lidt som en katapult, hvis man kan sammenligne det med det. Din badmintonketcher bøjer nemlig en del bag over hver gang du slår til bolden. På denne her måde vil du som jeg også skrev tidligere, så vil du få ekstra kraft og også fart i bolden.

Du kan se en masse eksempler på forskellige badmintonketcher på: badmintonketcher.dk

Det er meget forskelligt hvem der spiller med hvilken slags badmintonketcher. Nogle spiller med en badmintonketcher som er meget stiv i det, nogle spiller med en som er mindre stiv i det, hvortil der også er nogle som spiller med en som er meget fleksibelt. Det er også for det meste kvinder eller piger som spiller med det man kalder en neutral badmintonketcher. Grunden til det er, at kvinder eller piger ikke spiller så angrebsfuldt som de fleste drenge gør. Det nye pointsystem har fx heller ikke påvirket kvindernes spil nær så meget, som det har påvirket drengenes eller mændenes badmintonspil. Det skyldes altså i bund og grund, at kvinder ikke spiller nær så angrebsfuldt, og derfor har de heller ikke brug for en badmintonketcher der flexer rigtig meget.

Categories: Sport og idræt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>