Tank tops til mænd

Tank tops er et meget populært stykke tøj blandt mænd. Med deres behagelige design og mange praktiske formål, er det ikke noget under at den har vundet en fast plads i mandens garderobe. Tank top har primært været til mænd, siden de dukkede op i 50’erne, hvor de blev massivt udbredt efter kult filmen med Marlon Brando ”A Streetcar Named Desire”.

En tanktop er oftest lavet af bomuld og syet i en 1×1 rib. Stropperne er skåret, så de sidder godt OG klæder kroppen. Generelt er hele designet af tank tops lavet ud fra præmissen om at den skulle bruges primært under skjorten. Sidenhen har den understreget sig selv ved, også at være god til både træning, have arbejde og til at slappe af i.

Hvilke kvaliteter har en tank top?

Når du bruger en tank top under skjorten, opnår du at skjorten bliver holdt på plads, så du undgår at den kryber op i grimme krøller, samt at tanktoppen sørger for at andre ikke kan se ind mellem knapperne, hvem kender ikke det utiltalende syn af hud tittende frem fra mellemrummene?

En tank top holder dig varm om vinteren, og absorberer sved om sommeren. Fordi den om vinteren er et ekstra lag beskyttende tøj så du bedre kan holde varmen. Om sommeren opsuger den sved, så du ikke danner sved skjolder på skjorten. Desuden er det nemmere at have en ekstra tank top med end en skjorte, da den ikke kræver at blive opbevaret krølfrit.

Du kan også bruge en tanktop til træning, når du gerne vil træne helt optimalt på styrketræningsmaskinerne. På grund af den måde tanktoppen er syet sammen på, hæmmer den ikke din bevægelsesfrihed. Du får mere ud af at træne i en tanktop netop fordi du kan koncentrere dig fuldt ud om at lave øvelserne helt korrekt, for du bliver ikke holdt tilbage af tøj der strammer de forkerte steder.

Det bedste ved tanktops er nemt at se. De fremhæver dine bedste træk og får dig til at fremstå knivskarpt i en skjorte.

Tanktop.dk har hvad du skal bruge!

Tanktop.dk forhandler kun kvalitets tank tops – men til gode billige priser!

Categories: Mode

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>