Samsung Galaxy S4 reparation Aalborg

Samsung selv beskriver Galaxy S4 modellen som en ‘life companion’, idet du blot med et øjekast kan interagere med mobilen. Det er super smart, og den banebrydende teknologi har gennem de seneste år fået kæmpe succes. Derfor er det også helt vildt ærgerligt, hvis din Galaxy S4 bliver beskadiget på nogen måde. Efter et halvt års tid med udelukkende iPhone reparationer, har iMechanic nu også påtaget sig rollen som Samsung-reparatør. Grunden herfor er den store forespørgsel på f.eks. skærmskift på Samsung Galaxy telefoner, batteriskift eller anden form for Samsung Galaxy reparation i Aalborg.

Du finder iMechanic i hjertet af Aalborg, pt. på to lokationer. Den første butik finder du i Fyensgade 46, hvor der er fri parkering lige ude foran butikken, som ligger belejligt i hjertet af Øgaden lige overfor Østre Anlæg. Den anden butik finder du i Urbansgade 21 ved Vesterbro lige ved tyren. Du kan altid kigge forbi en af vores værksteder og forhøre dig om reparation af Samsung Galaxy S4. Vi tilbyder flere typer af reparationer på Samsung Galaxy S4 modellerne. Her er et par eksempler:

  • Samsung Galaxy S4 LTE udskiftning af bagcover
  • Samsung Galaxy S4 Mini udskiftning af frontkamera og bagkamera
  • Samsung Galaxy S4 LTE skift af laderstik
  • Samsung Galaxy S4 Mini nyt kamera front/back

Samsung Galaxy S4 Mini batteriskift

Forestil dig lige at sidde med din nye Samsung Galaxy S4 i hånden, og så går den pludselig ud fordi batteriet er dårligt. Det kan desværre ske at du har været uheldig og at batteriet i din S4 er beskadiget eller dårligt på den eller anden måde. Det er ærgerligt, for man forventer med en smartphone at have strøm minimum til hele dagen uden at skulle oplade midt på dagen. Det kan også være tilfældet at du har haft telefonen i længere tid, og ligesom med alt andet elektronisk udstyr, så holder batterier ikke evigt. Din Galaxy S4 Mini begynder måske at aflade hurtigt, og det er tegn på at du skal have foretaget et Samsung Galaxy S4 Mini batteriskift. Det kan vi heldigvis klare nemt hos iMechanic – kig forbi butikken og forhør dig nærmere om forventet ventetid/travlhed, og du vil i løbet af kort tid få din smartphone tilbage i hænderne i god stand og med god batterilevetid.

Udskiftning af skærm i Samsung Galaxy S4 LTE

Én ting er at batteriet i din Samsung Galaxy S4 LTE løber tør for strøm hurtigt – en anden ting er hvis skærmen er smadret, og du rent faktisk slet ikke kan bruge mobilen. Grunden kan være hvis glasset er så knust at du ikke kan se ordentligt på skærmen – en anden årsag til at den er ubrugelig kan være hvis skærmen er gået i sort. Her anbefaler vi naturligvis at du får en ny skærm påsat din Samsung telefon. For 1.250 kr. kan du få lavet Samsung Galaxy S4 LTE skærmskift hos iMechanic i Aalborg. Du finder os på vores to adresser centralt i Aalborg, på Fyensgade 46 og Urbansgade 21.

Categories: Telefoni

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>