Muligheder i en lejebolig

Når du bor i en lejebolig har du nogle forskellige muligheder som man ikke har når man bor i eget hus. Bor du i eget hus er du bundet lidt til at blive der fordi det er et stort bøvl at flytte, og derfor kan man ikke bare lige flytte som det passer en fra den ene dag til den anden. Ikke nok med at det er et stort bøvl rent organisatorisk, der er også penge der kommer ind over og forstyrrer, for det er absolut ikke gratis at flytte når det er et hus man selv ejer. Der skal penge til ejendomsmæglere, og advokater, og inden man har solgt sin bolig er der rullet mange penge ud fra kontoen. Man kan selvfølgelig også tjene penge på at sælge sit hus, afhængig af hvordan det er gået på boligmarkedet, men vi er nok heller ikke nået til det der holde flest væk endnu. Det er nemlig det at det tager tid. Går det sløjt med at få solgt et hus kan det tage enormt lang tid, måske endda flere år, hvis ikke beliggenhed, pris og standen af huset passer godt sammen. Derfor kan det være meget nemmere med en lejebolig.

Du har mobiliteten i en lejebolig

Når du bor til leje har du mulighed for at flytte dig hurtigt. Du har ikke helt det samme bøvl ved at flytte som en der selv ejer huset, selvom det ikke er helt uden arbejde alligevel. Denne mobilitet kan godt gå hen at vise sig ganske nyttig, og du kan bruge den til din fordel, fordi du ikke behøver at binde dig så meget til et bestemt sted som man gør hvis man selv er ejer.

Lad være med at finde dig i noget når du bor i lejebolig

Mobiliteten som en lejebolig giver er ikke nem at slå. Det er et kæmpe argument over for den du lejer boligen af, at du kan smutte til enhver tid uden at der går længe fra du har sagt kontrakten op, og til du er ude af hytten og videre i livet. Du behøver ikke vente på at der er en ejendomsmægler der får solgt dit hus, og at der er en advokat der bliver færdig med en stak dokumenter der er højere end en hollænder lørdag aften. Her kan du bare tage af sted, og så er det udlejerens problem at der står en lejlighed der er tom.

Categories: Hus og have

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>