Lad dine penge arbejde for dig – med gode renter

Er du også træt af at dine penge sidder stille i banken – hvad med et virksomhedslån?

Jeg har længe været træt af at mine penge sidder stille og roligt på min konto og ikke vokser. Bankerne betaler nærmest ikke renter for indestående beløb efterhånden. Der er naturligvis mange måder at tjene penge på – at få sine penge til at vokse, men mange af disse måder kan også være enormt risikofyldte og det er jo ikke alle, der har råd til at tage større risici.

Men der er faktisk måder at tjene penge på – at få sine penge til at gro. Jeg fik det hele forklaret her. På denne side, fandt jeg en god forklaring, der er nem at forstå. Hjemmesiden forklarer, at her kan jeg udlåne penge direkte til virksomheder – altså et virksomhedslån, uden mellemmand og uden skjulte gebyr. Man opretter en konto, hvorefter man indsætter det ønskede beløb der så bliver videresendt i form af et virksomhedslån. Renten du får for at have dine penge stående er fast for hele perioden.
Virksomheder der benytter sig af virksomhedslån via portalen gennemgår en grundig kreditvurdering. Virksomheder, der ansøger om lån er opdelt i forskellige risikogrupper og det er op til dig, hvor stor risiko, du er villig til at tage. Jo større risiko, jo større rente, modtager du for dine udlån.

Lad pengene vokse med et virksomhedslån

Man gennemgår selv en test, for at måle og finde ud af, hvor stor en risici, man kan ”tåle” og er villig til at tage i forbindelse med et virksomhedslån. Det skulle jo nødigt gå ud over ens egen økonomi og gør skade. Når portalen har fundet ud af ens risikoprofil, ved man hvilke grupper lån, man burde holde sig til og give. Dette giver tryghed for udlåneren. Så ud fra de forskellige virksomhedsprofiler, kan man nu vælge hvilke virksomheder, man ønsker at give et virksomhedslån og hvor stort et beløb, man ønsker at udlåne. I mange tilfælde, låner man bitte små beløb ud til mange små virksomheder, således ens risiko er meget lav og man spreder sig bredt.

Skulle jeg pludselig selv stå i en situation, hvor jeg har brug for mine penge, inden virksomhedslånet til virksomheden udløber, kan jeg sætte mit lån til salg og andre kan byde på mit lån. Således overtager andre mine udlån og jeg får mine penge retur hurtigst muligt. Der er ikke dyre mellemmænd, ingen skjulte gebyr og dette er klart en fordel for alle parter – både udlåner og virksomheden, der ønsker at låne penge. Jeg tør godt udlåne mine penge via siden.

Categories: Økonomi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>