Kort guide til mobil betting apps til mobilen

De seneste år er der sket rigtig meget på mobilmarkedet. For relativt få år siden havde vi en mobiltelefon, der kunne ringe og sende sms’er. Det var det. Nu er selve telefon- og sms-delen næsten blevet en detalje i forhold til alt det, som en moderne mobiltelefon kan. I denne artikel kigger vi nærmere på, hvad du kan med mobil betting apps, hvis du har lyst til at spille og placere væddemål via din mobiltelefon. Hvis du beslutter dig for at prøve, skal du også finde en trin-for-trin guide på nettet f.eks. på en af de relevante bookmakeres hjemmesider. Her kan du også se, om din mobiltelefon er kompatibel med den pågældende app. Hvis du har en nyere iPhone eller en nyere Android telefon, så skulle der ikke være de store udfordringer. Har du en telefon med et andet styresystem, eller hvis du har en ældre telefon, så bør du lige tjekke kompatibiliteten først.

Hvad kan man med en mobil betting app

Ved hjælp af en mobil betting app kan du i dag placere sportsvæddemål via din mobiltelefon, og det har intet andet end ændret og revolutioneret den måde, som vi spiller på. Du behøver ikke længere at sidde foran din computer, for du kan spille bare der, hvor du er, når bare du har en mobiltelefon med forbindelse til mobilnettet. Dette gælder telefoner som Androids og iPhone samt Blackberry-telefoner, og du kan endda benytte dig af samme teknologi på iPads og andre tablets. Der er bogstaveligt talt hundredvis af betting apps til din telefon eller tablet, og på nettet kan du finde flere oplysninger om, hvad du i hvert fald skal bruge. Hertil skal du så bare bruge din viden om fodbold eller andre sportsgrene, eller du kan supplere din viden med vigtige betting informationer på bet365 siden http://www.bet365.dk/news/da/betting/fodbold.


CC by MattsMacintosh

Dette skal du bruge for at spille

Du skal bruge en konto hos en bookmaker, før du kan bruge nogen af de mobil betting apps, der findes. Nogle apps giver dig mulighed for at tilmelde dig direkte på dem, mens andre kræver, at du tilmelder dig via en almindelig hjemmeside på nettet. Uanset om det er et krav, at du opretter en konto fra bookmakerens hjemmeside, så kan det tit anbefales at gøre det via en almindelig internetside foran din stationære computer eller lap toppen. Det kan være lidt besværligt at oprette en konto, når du skal udfylde en masse felter på mobilen. Når du først har oprettet en konto, er det imidlertid nemt at logge ind, og for tiden behøver du ikke engang at logge ind med NemID. Alle mobil betting apps er som udgangspunkt gratis at hente fx på Google Play, og hvis du er en ny kunde hos en bookmaker, kan du som regel også få et velkomsttilbud, når du laver din første indbetaling. Nu kan du i øvrigt se live streams, holdinfo, statistik, spilpreviews og meget, meget andet. Har du ikke prøvet endnu, så er det på høje tid.

Categories: Underholdning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>