Har du brug for en dygtig håndværker? Så sørg for Byg Garanti

Enhver bygherres værste mareridt er at få udført sit drømmeprojekt for blot få år efter opleve, at der er udført byggesjusk og uden mulighed for garanti. Får du udført noget arbejde i forbindelse med et projekt på eller til fx din familiebolig, så er det ikke sikkert der er hjælp at hente, hvis du ikke er dækket af Byg Garanti eller lignende. Så når du hyrer en håndværker til at udføre et arbejde på din bolig, så sørg for at du på en eller anden måde er forsikret imod byggesjusk, men også generelt fejl og mangler. Du kan få garanti for op til 10 år for skjulte fejl og mangler i byggeriet. Så hvis du vil undgå de ubehagelige overraskelser og være sikret erstatning, hvis nu imod forventning skulle opstå problemer, så sørg for at være forsikret. De fleste håndværkere i dag er dog medlem af Byg Garanti og det ser du nemt på deres hjemmeside eller ved at spørge inden du hyrer dem.

Sådan finder du den helt rette håndværker til at udføre opgaven

En håndværker kan være mange ting, bl.a. være en murer, en tømrer, en betonarbejder, struktør osv. En håndværker er i et af fagområderne for produktion, byggeri og service. Har man brug for en håndværker så er det en god ide ikke bare at vælge den første og bedste man finder. Det er fx vigtigt at overveje om de kan hjælpe dig med den opgave eller det projekt der skal udføres, samt om de er den bedste til opgaven. De fleste giver dog gratis og ganske uforpligtende tilbud til det der skal udføres – derfor kan dette altid anbefales, du finder mange steder hvor du kan få flere tilbud på en gang uden at skulle betale en krone. På denne måde kan du nemt vælge den du mener passer bedst til opgaven, dit valg kan være baseret på tilbuddets pris eller fagmandens erfaring med den givne opgave – det er op til dig. Det kan også være en ide at kigge efter referencer, mange har referencer på deres hjemmeside, hvor de bl.a. viser de jobs de har udført, samt udtalelser fra tidligere kunder der fortæller om deres tilfredshed.

Categories: Hus og have

1 comment

  • Jens

    Jeg synes personligt, at det har været meget betryggende at alliere mig med, dem der kalder sig compara, da vi skulle have bygget nyt tag http://www.compara.dk/ De er i første omgang rådgivere, hvorfor de varetager boligejerens interesser – og ikke håndværkerens. De holdte nøje kontrol med håndværkernes arbejde undervejs i byggeriet. Fordelen ved at alliere sig med et rådgiverfirma er netop også, at man får hjælp om lovkrav og til udarbejdelse af en udførlig og vandtæt entreprisekontrakt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>