Giv kreating i gaver

Står du og skal finde på en god gave til en kollega, veninde eller et familiemedlem, og er du en smule tom og ved ikke helt hvad du skal købe til vedkommende? Det er en situation de fleste finder sig selv i rimelig ofte efterhånden. Et godt tip til at få løst gaveknuden er at tænke over, eller spørge til, hvad modtageren har af interesser og hobbies. Langt det fleste mennesker har et eller andet de går op i. Hobbies og interesser er noget der hører moderne tider til. I gamle dage brugte man al tid og overskud på at arbejde og overleve, men i takt med at vi er blevet rigere som befolkning, så mangler vi ting at gå op i udover arbejde.

I de senere år har de såkaldte kreating (kreative sysler) fået et stort boost hos især den kvindelige del af befolkningen. Der strikkes, hækles, klistres og klippes som aldrig før og det er ikke småpenge der bruges til materialer til kreativiteten i butikker som f.eks. Panduro.

Men hvor går man så hen, hvis man skal købe gaver i den mere kreative ende? Det kommer jo selvfølgelig an på hvad det er for en hobby gavemodtageren dyrker. Enten kan man gå i en generel hobbybutik, der har lidt af hvert, eller også kan man finde og besøge en mere specialiseret butik, hvor man kan få meget eller alt om ét emne. Disse butikker findes både ude i de større byer, på landet, samt naturligvis på nettet. Hvis vi f.eks. snakker om syning og stof, så er der en webshop som Stofgiganten, hvor man kan snitmønstre, tråd og naturligvis en masse forskellige stoffer i metermål.

Er man en kreativ person, der kan lide at nørkle med ting i de mørke aftener, eller på terrassen om sommeren, så vil man med garanti bliver glad for at kreagave, der nemt bliver mere personlig end en fysisk ting, som f.eks. en vase eller en bog. Det er klart at jo bedre man kender personen, jo mere ved man også om hvad vedkommende går mest op i. Er man meget i tvivl og ved måske ikke selv noget om syning eller strikning, så er et gavekort til venindens yndlings kreabutik også en glimrende mulighed.

Vi håber at du har fået lidt mere mod på at finde de rette gaver igen, især til de mennesker der får glæde og tilfredsstillelse af at udføre kreative ting med deres hænder.

Categories: Gaver

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>