Fyringsolie til private

Er du på udkig efter fyringsolie som privat? I denne artikel vil jeg beskrive de forskellige faktorer, som du bør huske at kigge på, når du skal købe olie til din olietank.

Der er nemlig rigtig mange penge at spare, hvis du vælger den rigtige udbyder, samt mulighed for, at du skal lave minimalt arbejde ved en automatisk levering.

Find dit behov for fyringsolie

Inden du skal finde fyringsolie til din olietank. Der findes mange forskellige olietyper, hvor blandingsforholdet er forskelligt. F.eks. kan du få noget med luftfjerner, så man slipper for den specielle olielugt. Det kan f.eks. være meget anvendeligt, hvis din tank står i nærheden af dit private hjem.
I flere af de lidt dyrere fyringsolier er der også blandet et rust-middel i, som gør at tanken vedligeholdes indefra og bearbejder rust.

Overvej automatisk levering

Der er mulighed for, hos de fleste udbydere, at få leveret fyringsolien helt automatisk hjem til dig. På den måde er du fri for selv at holde øje med om din tank er tom. Du skal blot sørge for, at lastbilen kan komme til, når den kommer forbi. Typisk er kravet, at lastbilen skal holde maks. 60 meter fra lastbilen med olien, da de typisk har en meget lang slange med.

Har du ikke opsat din tank endnu eller overvejer at flytte den, er det derfor en god idé at tænke over placeringen af denne, så lastbilen lettest kan komme til – uanset om du ønsker automatisk levering eller blot, når du selv ønsker leveringen.

Mange udbydere giver dig muligheder privat

Der er rigtig mange forskellige udbydere af fyringsolie, hvilket kommer dig som forbruger til gode. Det øger konkurrencen og der er derfor tit gode tilbud på fyringsolie. Ligeledes kan du tage et kig på de mange udbydere og finde frem til den, der passer nøjagtig til dig og dine behov.

Find den rigtige udbyder

Den øgede konkurrence giver dig, som skrevet, større muligheder som forbruger. Men den rigtige udbyder til dit fyringsolie skal stadig findes. Dette kan gøres på mange måder, men en af de letteste er nok at foretage en søgning på nettet. Her finder du hurtigt en helt masse udbydere, der alle tilbyder fyringsolie, hvis du skriver ”fyringsolie”.

Herefter er det at gå i gang med at sammenligne. Kan de tilbyde, hvad du søger? F.eks. hvis du har et krav om hvor rent fyringsolien skal være, for at minimere forureningen af miljøet.

Du kan også allerede her begynde at tjekke priser, selvom der typisk ikke er mange penge at spare, da der køres med dagspriser, ligesom vi kender fra benzintanke, hvor priserne følges nogenlunde af. Der kan dog alligevel være nogen penge at spare, da man ofte køber 700-1000 liter, hvor prisen bliver oppe omkring de 9.000 danske kroner.

Research på din udbyder

Når du har fundet et par aktuelle udbydere, bør du gå ind og lave et baggrundstjek af disse, for at sikre dig, at det er en solid virksomhed, som du ønsker at købe fyringsolie fra.

F.eks. kan du prøve at høre i dit netværk om andre bruger dem. Du kan også prøve at tjekke deres Trustpilot, for at se om der skulle være anmeldelser herinde, som du synes virker mistænkelige.
Du kan også prøve at søge på deres firmanavn på Google, hvor du ofte kan læse om virksomheden, hvis de f.eks. har været i medierne for noget positivt eller negativt.

Det kan være en god måde lige at sikre sig, at man er ved at tage et rigtig valg. Denne metode kan man generelt bruge, når man leder efter en ny ydelse på nettet, hvor man måske ikke har så meget erfaring.

Categories: Hus og have

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>