Find en gave til din kollega

Kender du det, at du har fået til opgave at købe en gave til din kollega, der fylder rundt, har jubilæum eller på anden måde har gjort sig fortjent til en gave fra arbejdspladsen og kollegerne? Måske har I en gavekasse, og måske har I bare skillinget sammen for at fejre jeres kollega. Så ved du også hvor svært det kan være at finde på noget nogen gange. Det er de færreste der er deciderede venner med deres kolleger og derfor kender dem godt nok til at kunne finde en meget personlig og unik gave. Derfor ender det enten ofte med et gavekort, eller endnu værre med, at du løber forvildet rundt i byen en halv time i lukketid og febrilsk søger efter noget brugbart.

Hvad gør du for at blive klogere på din kollega og finde en god gave til ham eller hende? Ja, du kan jo faktisk overveje at være helt åben og ærlig overfor vedkommende og indrømme at det er dig der har fået tjansen med at købe en gave til ham eller hende, men at du ikke kender personen godt nok til at finde den rette gave. Så kan du lave et lille interview og blive klogere på din kollegas interesser og vedkommende får mulighed for at påvirke din købsproces og på den måde gøre alle glade med det endelige resultat.

Er du ikke til den slags research, så kan du i stedet gå efter en gave, som de fleste vil blive glad for. Dette kan typisk være et gavekort til en generel butik eller til et stormagasin, hvor man kan finde alt mellem himmel og jord. En del byer har også såkaldte bygavekort, som gælder til næsten alle butikker i byen. Det kan også være forkælelsesgaver eller oplevelsesgaver. Hvem vil ikke blive glad for wellness og massage, eller for et kroophold eller biografbilletter eller noget i den boldgade?

Endelig er der nogle arbejdspladser hvor modtageren af gaven selv får lov til at vælge noget bestemt de gerne vil have indenfor et aftalt beløb.

Det sidste vi vil nævne er at der findes guides på nettet, hvor man kan finde masser af inspiration til køb af gaver. Her kan man vælge mellem mange forskellige kategorier af gaver og endda også købe dem direkte på nettet, så man ikke behøver at skulle finde tid i en travlt arbejdsdag til at komme ind og handle gaver. Et godt råd hvis du handler online er at få gaven leveret til arbejdspladsen.

Categories: Gaver

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>