Et hurtigt kig på nogle af de mest fremtrædende features ved iPhone 5s

Lanceret på verdensplan den 20. September 2013, er den nye iPhone 5s en af de største innovationer i den moderne generation hvad angår ny teknologi. Denne gadget blev specielt bygget for at gøre menneskers liv nemmere gennem brug af avanceret teknologi. Denne smartphones popularitet er vokset på grund af dens overlegne design, brugervenlige features og opgraderede hardware.

Den nye Touch ID
Som noget nyt i forhold til dens forgænger, kommer iPhone 5s med en unik Touch ID-funktion, der består af en metallisk ring, der omkredser home-knappen. Denne funktion er tilegnet dem, som er afhængige af diverse mønstre eller talkoder for at åbne deres smartphone. Denne nye dims scanner simpelthen dit fingeraftryk for at give adgang til systemet. Fingeraftryk-scanneren kan også erstatte det normale password til iTunes, du skal bruge for at hente nye apps til telefonen.

Et forbedret kamera
iPhone 5s giver dig muligheden for at fange specielle øjeblikke på dit kamera, takket være en 15% forbedring af dens senson-størrelse. Derudover er lukketiden forhøjet til F/2.2 for at tillade 33% mere lysindtag. Telefonen har fået en såkaldt dual light-funktion, der hjælper med at bestemme præcis hvor meget lys der skal til for at tage et bestemt billede. Denne feature er normalt kendt som TrueTone-blitz. Denne fine udvikling gør iPhone 5s til et bedre valg end dens forgængere for smartphone-fans der også går op i fotografi.

Forhøjet hastighed
Nogle af de elementer der har spillet en afgørende rolle i at iPhone 5s har forhøjet hastigheden inkluderer A7-chipsættet, der er baseret på 64-bit arkitektur, og en M7 coprocessor. Ifølge Apple er den nye telefon dobbelt så hurtig som de forrige versioner på flere områder, som f.eks. CPU og på grafisk præstation. Disse avancerede funktioner gør iPhone 5s til en supergod gadget i forhold til at spille spil, se videoer og andre visuelle filer.

Faktorer der indvirker på prisen
Der er så mange faktorer der er med til at bestemme priserne på en iPhone 5s. 16 GB modellen koster op til 5.770 kr., 32 GB modellen op til 6.730 kr., og 64 GB modellen op til 7.690 kr. Det er dog stadig muligt at finde billigere priser end de førnævnte ved at læse online forbruger-anmeldelser og foretage prissammenligninger. Du kan få mere information omkring prisen på din foretrukne iPhone 5s ved at besøge denne hjemmeside, og vælge hvilken af modellerne der bedst passer til dit budget og samtidig dækker dine behov for en smartphone.

Categories: Teknologi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>