Energi til dagen

Savner du også en god og nærende frokostordning? Jeg har efterhånden arbejdet på en del forskellige arbejdspladser, og jeg må sige, at jeg synes at frokosten har været for dårlig på størstedelen af de steder, jeg har arbejdet gennem tiden. Og jeg har faktisk svært ved at forstå hvorfor. For det første synes jeg, at det er super vigtigt, at man som arbejdsgiver sørger for, at ens medarbejdere får noget ordenligt og varieret at spise, når nu man forventes at yde ens bedste minimum 7,5 time om dagen. Desuden er det for de ansatte en tiltrængt pause, og et godt måltid betyder bare rigtig meget for, hvor meget man nyder denne pause.

Jeg er på min nuværende arbejdsplads derfor gået i spidsen for at sikre at vi medarbejdere får en lækker og nærende frokostordning. Jeg har efterhånden lavet en hel del research, og har fundet et par gode kandidater til frokostordning København. For mig er det rigtig vigtigt at det er en frokostordning, der holder til i København, da jeg som udgangspunkt er imod, at maden skal transporteres længe, før den når vores kontor. Den af de frokostordninger jeg synes lyder mest tiltalende, serveres altid en varm ret, en hel masse forskellige salater samt både et pålægsfad og et ostefad. Dertil leverer de friskbagt brød af tre forskellige slags hverdag plus en stor frugtskål. Jeg glæder mig til at prøve vores nye frokostordning København.

Categories: Mad

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>