En transportabel højtaler til sommervarmen

Transportabel højtalerNår vi når de varme sommermåneder vil vi gerne udenfor. Det giver meget god mening, for når man bor i Danmark skal man udnytte den tid hvor det er behageligt at være udenfor i stedet for at sidde indenfor i mørket hele dagen. Der er heller ikke noget mere sommeragtigt end, at tage ned på en strand med sine venner og hoppe i vandet, og bagefter sidde og hygge på stranden. For mange vil dette, i hvert fald hvis det går ud på aftentimerne, inkludere noget musik, for at kunne sætte stemningen. Denne musik er ikke nem at få fat i altid, for med mindre der er en der er en ørn på en guitar, så skal der mere end en telefonhøjtaler til at spille for ret mange mennesker.

Strømmen er ikke nem at få fat på

Når man er på en strand er det sjældent let at få fat i strøm. Nogle steder står der en isbod eller lignende tæt på, som man kan snuppe et stik ved, men det er langt fra alle steder. Er man et af de steder hvor der ikke er mulighed for det, skal man selv finde på noget, og vil man have musik, så skal man finde på noget der kan forsyne sig selv med strøm. Det kan en transportabel højtaler, og det er smart når du skal sætte gang i en fest på en strand. Det er ikke sikkert, at højtaleren kan spille så længe, afhængig af hvor stort et batteri du har sat til den, men hvis du sørger for at få fat i en god højtaler, så skulle det ikke være noget problem at få det til at fungere til en hyggelig aften på stranden.

Pas på varmen!

Når du sidder i sommervarmen og spiller på din transportable højtaler, så skal du passe på at du ikke bare giver den max gas, og så samtidig har den til at stå i solen. Det er ikke sikkert at højtalerne kan holde til de høje temperaturer der bliver udviklet, og er det meget voldsomt kan det være at det brænder sammen. Så er du lidt på spanden, for så er der ikke meget fest tilbage i den fest. En måde at løse dette problem, kan være bare at tage en parasol med, som kan skærme for solen, så højtaleren ikke får solens stråler direkte på sig. Desuden kan du sørge for at højtaleren har en farve der, når den modtager direkte sollys ikke bliver vanvittig varm. Jo lysere farve jo bedre.

Hvis du gerne selv vil have kontrol over at alle disse ting blive som du gerne vil have det, kan du give dig i kast med selv at lave en. Det er ikke en nem opgave, men det er en udfordring, og det er sundt med udfordringer, hvor man kommer udenfor hvad man er vant til. Laver du selv din højtaler kan du i princippet sætte et lastbilbatteri til, og så spille dag ud og dag ind. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Categories: Teknologi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>