Dét skal du give til de stolte og nybagte forældre

Kender du et nybagt forældrepar, der har fortjent en gave i forbindelse med fødslen af deres barn? Hvis ja, kan du i denne artikel finde en række gode gaveideer, der uden tvivl henvender sig til det stolte og nybagte forældrepar.

En funktionel og kvalitetsfyldt voksipose

Voksiposen er en uhyre smart opfindelsen. Den er oplagt at bruge som sove- og kørepose for barnet. En af de helt store fordele ved denne ”sovepose” er, at den sikrer barnet en komfortabel søvn i og med, at den er lavet i nogle meget kvalitetsfyldte materialer.

Derudover har den også mange funktioner. Udover at blive brugt som kørepose og sovepose, kan den også med fordel foldes ud og bruges som en form for legetæppe. Voksiposen er uden tvivl en af de bedre gaveideer til de nybagte forældre.

Vil du gerne vide mere om voksiposen herunder hvor den stammer fra og hvad den koster hos de forskellige forhandlere? Læs artiklen om voksiposer og find svar på de spørgsmål du måtte have.

En Sebra dukkevogn

Når barnet skal lære at gå og holde sig oprejst, er det en god ide at bruge en dukkevogn som støtte. Og en af de flotteste dukkevogne på markedet lige nu, det er vognen fra mærket Sebra.

Sebra dukkevognen er kendetegnet ved et meget klassisk design, der uden tvivl vil klæde ethvert hjem. Derudover er den nem at gå med for barnet og er en god støtte, når han eller hun skal lære at tage sine første skridt.

Sansegyngen er en super god gave

Sansegynger har i løbet af det seneste årti oplevet stor popularitet – og med ganske god grund. Sansegyngen er nemlig med til at styrke barnets balanceevne, hvilket har en direkte effekt på indlæringsevnen, når han eller hun starter i skole.

Og den helt store fordel ved sansegyngen er, at barnets motoriske færdigheder styrkes i form af sjov og leg. Uden tvivl et af de bedste køb du som forælder kan gøre dig.

Forær forældrene et weekendophold på en kro eller et kursted

Nogle måneder efter fødslen kan det være ganske rart som forældrepar at komme lidt væk fra hverdagen og genfinde kærligheden i andre omgivelser. Derfor kan du med fordel købe et weekendophold på en kro, kursted eller noget helt tredje.

Dette vil forældrene uden tvivl synes om. Derudover kan du forkæle dem lidt ekstra ved at tilbyde pasning af deres barn imens de er væk.

BedreBoligliv.dk under ”oplevelses-kategorien” kan du finde en masse inspiration til spændende oplevelser og forkælelser du kan give det stolte og nybagte forældrepar.

Categories: Børn, Gaver