Det internationale melodi grand prix i København

Du er nok ikke i tvivl om at det 10. maj går løs i København med det internationale melodi grand prix, eller som det efterhånden kaldes både internationalt og i Danmark: Eurovision 2014. Der var en del debat i landet om i hvilken by det store arrangement skulle afholdes, Især Herning med deres Boxen var en af de store konkurrenter til hovedstaden. Men det var som sagt København, der løb med sejren i det kapløb. Nok primært fordi der er så mange muligheder, hoteller osv. i storbyen, som igen andre danske byer kunne diske op med.

Selve grand prixet – det store TV show – skal holdes på det der hedder Refshaleøen i København i nogle store grå haller, der engang var en del af B&W værftet. Jeg besøgte området for nyligt, en mystisk blanding af industri, militære områder, hjemløse i gamle både og nye smarte huse med rige mennesker. En sjov og spændende blanding af mange ting og mange mennesker. Man kan allerede nu se at der gøres klar til Eurovision ude på Refshaleøen. Blandt andet bliver der lagt en masse ny asfalt på vejene derude og der ryddes op i stor stil. Egentlig er det vildt at tænke på hvor meget man som by gør på grund af et musikshow, men når man så tænker på hvor mange seere den slags trækker og hvor stort fokus der bliver på København og Danmark i hele Europa og udenfor, så kan man alligevel godt forstå det lidt.

Hvis du går meget op i Grand Prix, så glæder du dig nok til showet og er måske endda typen, der samles med venner og familie og laver en hel lille event ud af det hjemme foran TV’et. Mange laver deres egne stemmesedler og afholder små konkurrencer. Vidste du at du faktisk kan spille på de forskellige lande og sange hos diverse bookmakere og dermed øge spændingen og underholdningen ved chancen for rent faktisk at vinde penge på din passion? På websitet Eurovisionodds.dk kan du finde en oversigt over de forskellige deltagende lande, se de bedste odds og blive henvist til hvor du nemt kan spille på dem på nettet. Naturligvis på en sikker og lovlig måde.

Hvis du vil spille på grad prixet, så husk de normale råd omkring gambling. Vigtigst af alt er at det skal være sjov. Spil kun for penge du har råd til at tabe. At spille og oddse skal være noget du gør som underholdning og ikke noget du tror du kan blive rig på.

Categories: Underholdning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>