Det er ikke alle der kan lide at læse gossip

Der skal slet ikke være nogen tvivl om, at det ikke er alle, der er interesseret i, at sidde og læse nyheder, der intet andet indeholder end gossip omkring en eller flere kendte personligheder, virksomheder eller noget helt tredje. På den anden side, så er der dog også rigtig mange, som faktisk godt kan lide at læse sådanne nyheder – ikke fordi de rigtigt får noget ud af det, men fordi de synes det er underholdende og spændende at læse om de kendte personligheders livsstil og hvordan de for eksempel er lidt for gode til at føre sig frem i nattelivet, hvordan de har været karambolage med politiet eller at de ikke har helt så meget styr over deres økonomi, som de burde have. Der er mange former for gossip, så derfor er der selvfølgelig også hele tiden rigtig mange nyheder, hvor der har været fokus på at skabe gossip – eller sladder, som det kaldes på god, gammeldags dansk.

Alle læser lidt gossip i ny og næ – det er bare ikke alle, der indrømmer det

Der er dog ikke nogen, der kan prale af aldrig at have læst en artikel, der indeholder en eller anden form for gossip, for der bliver ganske enkelt delt gossip indenfor alle emner, så derfor er der med garanti også en eller anden form for sladder, der fanger dig, men det betyder selvfølgelig ikke at du er typen, der godt kan lide at sidde og læse gossip om Amalie fra Paradise eller om Paris Hilton. Det er ligeledes de færreste, der kan prale af ikke at have klikke på en eller anden tilfældig artikel fra f.eks. Ekstra Bladet eller lignende, som indeholder gossip, fordi man bare har siddet med sin smartphone fremme og ikke rigtigt har kunne få tiden til at gå med andet imens man har siddet og ventet på toget eller lignende. Derfor er også de absolut færreste, der ikke lige klikker ind på en artikel med gossip, hvis den dukker op i deres FB-feed, hvis man alligevel ikke rigtigt har andet at få tiden til at gå med i skrivende stund.

Der findes nyhedsmedier, der udelukkende bygger på gossip

Der findes også rigtig mange forskellige nyhedsmedier, der udelukkende bygger på gossip, hvilket både gør sig gældende for danske medier, men dog i særdeleshed en række internationale medier, hvilket f.eks. inkluderer den kendte Perez Hilton, der har fokus på at dele gossip om de mange Hollywood-kendisser, som på en eller anden vis bliver inkluderet i en skandale. Der findes ikke nær så mange danske medier, der udelukkende bygger på gossip, men et rigtig godt bud er dog Realityportalen.dk, der – som navnet også kraftigt antyder – er et nyhedsmedie, der udelukkende fokuserer på at levere nyheder og artikler, der indeholder gossip om de danske og udenlandske realitystjerner.

Der findes dog også medier, som ikke kun fokuserer på at levere indhold, der på en eller anden vis kan relateres til gossip, men som derimod har valgt at dele deres website om i forskellige kategorier og sektioner, hvilket de f.eks. har valgt at gøre på Dagens.dk, hvor du finder en ganske glimrende sektion, der indeholder nyheder og artikler med gossip om personligheder, virksomheder og meget fra hele verden, men dog med primært fokus på Danmark. Det betyder selvfølgelig også, at du sagtens vil kunne få stillet din sult efter nyheder om gossip på et website som Dagens.dk, hvor du ligeledes kan være helt sikker på, at der er tale om indhold, der er af høj kvalitet og som rent faktisk har et journalistisk aspekt i mange tilfælde.

Categories: Underholdning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>