Del dine feriebilleder på nettet

Kunne du tænke dig en hjemmeside, hvor du kan dele dine billeder og videoer fra ferien, skrive om dine spændende erindringer og oplevelser samt kommunikere lidt med din familie og dine venner? Hvis ja, så er du bestemt ikke den eneste. Hjemmesider til private blomstrer overalt på nettet i øjeblikket, da det er blevet uhyre populært at dele sit liv på nettet. I starten var det primært på de sociale medier såsom Facebook, Twitter og lignende, men nu har det dog udviklet sig til at flere og flere privatpersoner (oftest er det familier, der sammen oprettet en hjemmesider) opretter hjemmesider og deler deres liv på disse.

I hvilke sammenhænge bliver hjemmesider til private lavet?
Et klassisk eksempel er, når en familie skal ud og rejse i et langt tidsrum, så opretter de som oftest en hjemmeside eller blog, hvor de fortæller om deres oplevelser i det respektive land. Det er en effektiv måde hvorpå den rejsende kan holde hele deres familie- og vennekreds opdateret uden, at de skal sidde og kommunikere med hver enkelt person via enten Facebook, mail eller pr. telefon. Derfor vælger mange familier denne løsning, når de tager ud på en lang rejse – og det er naturligvis også spændende for den del af familien, der er hjemme i Danmark, at kunne følge med i deres rejse.

Et andet eksempel kan være, at en familie eksempelvis har startet en lille sidegesjæft, hvor de dyrker en ny gårdhave eller køkkenhave og ønsker at dele fremskridtet med denne med deres familie og venner, så er det langt mere effektivt for dem, at lave en hjemmeside, der er dedikeret til lige netop dette formål, hvilket faktisk – selvom det lyder en kende absurd – er blevet utroligt populært ved sådanne ting som etablering af ny gårdhave, ved ombygningen eller renoveringer eller noget helt tredje i denne dur.

Hvad koster hjemmesider til private?
Som udgangspunkt, så kan det laves helt gratis, da der findes et væld af gratis tjenester på nettet, hvor man kan lave en hjemmeside ved hjælp af eksisterende skabeloner og drag-and-drop-elementer. På denne måde kan man lynhurtigt producere sin egen hjemmeside, hvorefter man kan gå i gang med at lave indhold til den. Dog er der også flere og flere, der vælger at få lavet en personlig blog hos en professionel blogmager, hvilket selvfølgelig er et mere omkostningsfuldt alternativ og kræver webhotel m.m, men dette betyder dog ikke, at førstnævnte alternativ er det mest valgte, når der er tale om hjemmesider til private.

Categories: Teknologi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>